23 februari 2017 Denise 0Comment

Zo’n appeltje uit de oven is een heerlijk tussendoortje voor op je vrije dag! Alhoewel, wanneer je een magnetron op werk hebt moet het ook prima lukken. En simpeler dan simpel kan het eigenlijk niet.

Nodig?

  • 1 appel
  • klein handje walnoten
  • 1 volle theelepel koek- en speculaaskruiden
  • 1 of 2 theelepels kaneel

Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil ondertussen de appel en snijd deze in niet al te kleine stukjes. Bekleed een bakplaat met zilverfolie en spreid de appel hier over uit. Schud vervolgens een lekkere hoeveelheid kaneel uit je kruidenpotje over de appel en maak het af met een theelepel koek- en speculaaskruiden. Zet het geheel in de oven en laat het er 10 – 15 minuten in zitten. Haal de appel uit de oven, hussel alles nog even lekker door elkaar en doe de appel in een schaaltje. Top het af met wat walnoten en ik zou zeggen geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *