27 februari 2017 Denise 0Comment

De tip komt misschien iets te laat, gezien het vorige week al in de folder stond. Maar wanneer je van producten houdt zonder toegevoegde rommel is de granola van de Aldi zeker wat voor jou. Normaal gesproken maak ik zelf altijd granola met lekkere noten en havermout. Wegens tijdgebrek de laatste weken zit ik echter al even zonder. Dit product komt voor mij dus als geroepen. Misschien verkopen ze het ook wel ergens anders, maar ik ben er in de normale supermarkt nog niet tegenaan gelopen. Daarom heb ik direct beide smaken aangeschaft, kokos en appel, en natuurlijk al uitgeprobeerd. Hij bevalt zeer goed! Natuurlijk kan het niet op tegen mijn home-made granola, maar voor nu is dit een hele welkome oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *