9 maart 2017 Denise 1Comment

In het begin wilde ik er niks van weten. Smoothies, jek! Maar uiteindelijk moest ook ik er aan geloven. Het kostte me een aantal probeersels voor ik een echt lekkere gezonde smoothie wist te maken, maar nu maak ik deze groene smoothie met spinazie, spitskool en appel meermaals per week! Als lunch, maar ook wel eens als avondmaaltijd wanneer ik tussen de middag warm eet. Mijn receptje is goed voor ruim een halve liter, ik houd vaak wat over nadat mijn bidon gevuld is.

Nodig?

  • 150 ml soja yoghurt
  • 100 ml water
  • 2 handen spinazie
  • 2 a 3 bladeren spitskool
  • 1 appel
  • 2 a 3 eetlepels havermout
  • 1/2 schep JP / vanille eiwitpoeder (of weglaten)

Recept:

Recept? Nee hoor, echt niet! Alles gaat met elkaar in de blender. Het is vaak wel het handigst om eerst de yoghurt en het water er in te doen en dan pas de rest. Dat schijnt de machine iets makkelijker te vinden. Hopelijk vinden jullie hem net zo lekker als dat ik hem vind!

One thought on “Groene smoothie met spinazie en spitskool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *