17 maart 2017 Denise 0Comment

Dit vind ik nou echt een heerlijke en makkelijke warme hap voor op werk of als simpel diner. Je hebt er niet veel voor nodig en je hoeft er niet veel voor te doen. Een beetje snijwerk, met je spatel door de pan en een broodje in de oven doen. A piece of spelt pita met kippengehakt!

Nodig?

  • 2 spelt pitabroodjes
  • 100 – 150 gram kippengehakt
  • 1 rood ui
  • 1 groene paprika
  • 1/2 bakje kastanje champignons
  • kurkuma
  • paprika poeder

Recept:

Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de speltbroodjes. Doe de kippengehakt in de pan en rul dit tot er geen rauwe kip meer zichtbaar is. Vervolgens strooi je er wat kurkuma en paprika poeder overheen. Voeg dan de ui, paprika en kastanje champignons toe en roerbak het geheel op middelhoog temperatuur. Laat op laat vuur rustig even staan terwijl je de pita broodjes in de oven doet. En vullen maar! Tip: neem je alles mee naar werk? Neem dan je prut apart mee van je broodje en snijd de pita broodjes even voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *