3 april 2017 Denise 0Comment

Deze heb ik er al eerder op willen zetten, maar in mijn enthousiasme toen geen voor-foto’s gemaakt. Dus ik moest wachten op de volgende keer. Gisteren was het eindelijk zo ver. De Magioni pizzabodem stond weer op het menu. Deze pizzabodem bestaat voor 39% uit bloemkool en smaakt heerlijk! Omdat ik gisteren niet al te veel trek had heb ik hem enkel belegd met mijn eigen gemaakte pizza saus, paprika, rode ui, kastanje champignons, pesto en wat geraspte mozzarella. Normaal gooi ik er ook nog een hele lading spinazie op om hem zo gezond mogelijk te maken.

magioni bloemkool pizza met paprika en ui

En omdat ik hem jullie niet wil onthouden, ook een foto van de spinazie variant. Mijn persoonlijke favoriet, maar wel direct een uitdaging om hem volledig op te eten.

magioni bloemkool pizza met paprika, ui en spinazie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *