6 april 2017 Denise 0Comment

Eén van de eerste dingen die ik mijzelf aanleerde toen ik besloot niet meer met pakjes en zout te werken was het maken van een pastasaus. Met een goede basis kun je vele kanten op. Deze pastasaus met tomaten gebruik ik meestal voor mijn courghetti of bij speltpasta, maar wanneer ik zin heb in een wat meer kaasvariant voeg ik een halve bak ricotta toe. Saus voor de pizza nodig? Laat de tomatenpuree achterwege.

Nodig?

  • 4 – 5 tomaten
  • 1/2 rode paprika
  • 1 blikje geconcentreerde tomatenpuree (70 gram)
  • grote eetlepel pronvicaalse kruiden
  • 2 teentjes knoflook
  • 10 blaadjes versie bieslook of een grote eetlepel gedroogde bieslook kruiden
  • scheutje olijfolie

Recept:

Dit wordt een zeer korte omschrijving. Snijd de tomaten en de paprika kleiner en stop alles tezamen in de blender tot je een mooie saus hebt. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *