8 mei 2017 Denise 0Comment

Oké, deze is misschien niet helemaal gezond (en niet helemaal van mij, maar van mama). Maar oh zo lekker! Voor bij je paasontbijt of een lekkere luie zondagsbrunch. Ik ga nog een keer proberen om de mayonaise te vervangen voor een plantaardige yoghurt, eventueel met een drupje mosterd, maar vandaag even het originele recept voor eiersalade.

Nodig?

  • 6 tot 8 eieren
  • 1 a 2 eetlepels mayonaise (of fritessaus)
  • 1 ui
  • aromat
  • peper
  • kuipje koffiemelk

Recept:

Kook de eieren zo’n 10 minuten, dan zijn ze echt hard. Laat ze schrikken en even afkoelen. Wanneer je ze gepeld hebt haal je de eieren door een eiersnijder. Voeg vervolgens de mayonaise en koffiemelk toe en roer het geheel goed door. Vervolgens breng je het geheel op smaak met flink wat aromat en peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *