18 mei 2017 Denise 0Comment

Vanochtend besloot ik dat het tijd was om het fruit dat al een tijdje braaf in mijn vriezer te gaan gebruiken. Hier vond ik een doosje kersen, mango en aardbeien. Dat wordt dus een zomerse smoothie, lekker kleurrijk ook! Dus verdween de hele handel in alle vroegte in mijn blender.

Nodig?

  • 150 ml soja yoghurt
  • 1 glas water
  • 1/2 banaan
  • handje mango
  • handje aardbeien
  • handje kersen
  • eventueel een half schepje vanille eiwitpoeder of JP

Recept:

Eigenlijk is het helemaal niet nodig om recepten voor de smoothies uit te typen. Je gooit eerst al het vloeibare in de blender en dan het fruit (in stukken) er bovenop. Deksel niet vergeten en draaien maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *