23 mei 2017 Denise 0Comment

Eindelijk weer een nieuwe tip! Ik vind het heel fijn om te zien dat supermarkten steeds meer proberen hun producten zo gezond en vers mogelijk te maken en ook hun assortiment op dit gebied uitbreiden. Zo ga ik deze week eens de verse sauzen van de Albert Heijn uitproberen. Zowel de Tikka Masala Curry als de Rode Paprika pastasaus komen voorbij. Ik ben heel benieuwd! Normaal maak ik mijn eigen pastasaus, maar omdat we deze week wat krap in de tijd zitten is dit wel een uitkomst.

Ook heb ik vorige week bij de Albert Heijn dit flesje sladressing uit de koeling gevist. Ik was mijn eigen dressing vergeten en omdat ik een ei-loos weekje had, was ik wel iets van een sausje nodig bij de sla. Gelukkig kwam ik deze tegen! Deze is algauw 5x gezonder dan een fles gewone sladressing van bijvoorbeeld calvé. En hij smaakt zeker net zo goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *