13 juli 2017 Denise 0Comment

Tsja, en dan zijn daar opeens de verjaardagen. In plaats van alleen ongezonde zaken op tafel te zetten wilde ik ook zelf aan de slag om wat gezonde lekkere hapjes te kunnen serveren. Nu zal ik heel eerlijk zijn, de basis voor dit recept ligt bij de Albert Heijn, maar ik heb hem zo aangepast tot dat het naar mijn zin [en natuurlijk ook mijn smaak ;-)] was. De gevulde mini paprika’s met geitenkaas zijn heel simpel om te maken, alleen presteerde ik het natuurlijk wel om weer heerlijk hiermee te kliederen.

Nodig?

  • een emmertje snoeppaprika’s
  • wat waterkers
  • 200 gram geitenkaas met honing
  • zeker 3 eetlepels lekkere witte wijn

Recept:

Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika en verwijder de zaadjes. Prak vervolgens in een kommetje de geitenkaas met honing, meng hier de witte wijn en de waterkers door. De waterkers snijd je natuurlijk eerst fijn en je gebruikt hier zoveel van tot je zelf zoiets hebt van nu heb ik een mooie hoeveelheid groen in de kaas zitten. Nou begint bij mij het kliederwerk. Vul met behulp van een theelepel de paprika’s met het geitenkaasmengsel en druk dit goed aan. Nu bestaat er de kans dat het er aan de onderkant van de paprika er weer uit loopt, doe dit dus een beetje met beleid. Wanneer je alle paprika’s gevuld hebt snijd je ze in plakken van zo’n centimeter of anderhalf. Probeer hierbij de paprika’s niet helemaal plat te drukken šŸ˜‰ en serveren maar!

witte wijn voor mini paprika's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *